Foto: Lars Møller/BESTSELLER for DIF og Team Danmark

Foto: Lars Møller/BESTSELLER for DIF og Team Danmark

Løberen

Emma Beiter Bomme

TEMA OM HERLEVS OL-DELTAGERE.


Tre sportsprofiler fra Herlev er deltagere ved OL i Tokyo.

Læs her om løberen Emma Beiter Bomme og 4x100 meterstafetten, som er med for første gang ved OL i 48 år.
Læs artiklen her..


Damestafetten løber indledende heat den 5. august klokken 03:00, hvor de er med i 2. heat. De tre bedste hold fra hvert heat samt de to bedste tider kvalificerer sig til finalen den 6. augst klokken 15.30 dansk tid.

Roeren

Christina Juhl Johansen

TEMA OM HERLEVS OL-DELTAGERE.


Tre sportsprofiler fra Herlev er deltagere ved OL i Tokyo.

Læs her om roeren Christina Juhl Johansen og hendes vej til OL, som blev en knoldet vej med blandt andet to blodpropper.
Læs artiklen her..


Lørdag morgen klokken 4.50 skal damefireren med Herlevborgeren Christina Juhl Johansen ombord i konkurrence. De roer indledende heat cirka kl. 5.00, hvor de er med i 2. heat.

Herlev er med når det går løs ved OL

Når OL skydes i gang på fredag, så står tre stærke idrætsfolk fra Herlev, klar til at tørne ud for Danmark


Af René Brohammer - 21. juli 2021

Herlev er repræsenteret ved OL i Tokyo med tre deltagere. De tre er, roeren 29-årige Christina Juhl Johansen, som er en del af damefireren, hun bor i Herlev. Det er løberen, 23-årige Emma Beiter Bomme, som er vokset op i Herlev, - og endelig er det cykelrytteren, 25-årige Cecilie Uttrup Ludwig, som har boet i Herlev det meste af livet, indtil hun blev professionel cykelrytter.

Første kvinde i ilden ved OL er Christina Juhl Johansen, som med damefireren roer indledende heat tidligt på lørdag klokken 4:50 om morgenen. Danmark er med i heat 2. De to bedste mandskaber går til finalen den 28. juli, mens resten skal ro opsamlingsheat mandag den 26. juli.

Cecilie Uttrup Ludwig er med i linjeløbet allerede søndag morgen klokken 6.00. Kvinderne skal køre 137 km.

Emma Beiter Bomme og 4x100 meterstafetten skal først løbe 1. runde torsdag den 5. august klokken 3:00 om natten. Her løber de med i 2. heat. De tre bedste hold fra hvert heat samt to bedste tider, går videre til finalen fredag den 6. august.